Frankrijklei

Frankrijklei

Een van de meest opvallende kenmerken van deze renovatie is de zorgvuldige bewaring van oude elementen. Authentieke details uit het verleden, zoals sierlijsten, deurkozijnen en raamkozijnen, werden met de grootste zorg behandeld en behouden. Deze elementen dragen bij aan de unieke charme van het appartement en brengen een vleugje geschiedenis in de moderne ruimte. Een slimme indeling en het gebruik van grote ramen dragen bij aan de ruimtelijkheid van het appartement. Natuurlijk licht stroomt overvloedig binnen en benadrukt de schoonheid van de materialen en kleuren. 


  

 

De keuze voor een visgraat parketvloer was een meesterlijke zet in dit renovatieproject. Deze klassieke vloerpatroon is tijdloos en geeft de ruimte onmiddellijk een gevoel van elegantie en luxe. Het visgraatmotief creëert een optische illusie van diepte en brengt dynamiek in de kamers. Naast de vloer heeft ook de rest van het interieur veel aandacht gekregen. De kleuren van de muren, meubels en decoratieve elementen zijn zorgvuldig gekozen om een harmonieus geheel te vormen. Zachte, neutrale tinten worden afgewisseld met gedurfde accentkleuren die de ruimte tot leven brengen.

 

  

 

Wat deze vloer echt buitengewoon maakt, is de kleur die op maat is gemaakt. In plaats van te kiezen voor een standaard houttint, werd besloten om een kleur te creëren die naadloos aansluit bij het interieurconcept. De kleurspecialist heeft nauw samengewerkt met de interieurontwerper om een unieke, op maat gemaakte kleur te ontwikkelen die de warmte en stijl van het appartement perfect weerspiegelt.

 

Project gerealiseerd door : Vesper Projects

In same category

Related by tags

    ×